Preview Mode Links will not work in preview mode

Businesspodden

Apr 30, 2018

Flyktingen från Iran som blev miljardmakare. Idag driver Saeid företagsgruppen Serendipity, tillsammans med kompanjonen Ashkan Pouya, som har en värdering runt 4,5 miljarder. Lyssna och få exklusiv inblick i hur en av landets absolut främsta entreprenörer tänker kring business!


De bolag som pitchar och kämpar...


Apr 23, 2018

Investeraren, finansmannen och entreprenören Tommy Jacobson! Han är van att dagligen träffa entreprenörer, lyssna på pitchar och att investera, och nu sitter han i Businesspodden och tycker till.
Du hör även en mini-intervju med grundaren till matkedjan Paradiset, Johannes Cullberg.


De tre bolag som kämpar om...


Apr 16, 2018

Tech- och Startupdrottningen Jane Walerud gästar! Hon är en av landets mäktigaste investerar och är just nu aktuell med sitt senaste bolag Racefox.


De tre bolag som pitchar om din röst är:

1. Cityzapnow

2. DeDecco

3. Lilo


Du röstar på ditt favoritbolag i vår app Businesspodden som du hittar här: 


Apr 9, 2018

Miljardären som grundat New Wave Group. Självklart är det tre bolagspitchar, lyssnarfrågor LIVE, väldigt mycket bra insikter och många skratt! Ett riktigt toppenavsnitt med en av Sveriges främsta entreprenörer!


Du röstar på ditt favoritbolag som Veckans Business i vår app som du hittar här:


Apr 2, 2018

Draken, entreprenören och miljardären Sven Hagströmer gästar! Han är van att bedöma och tycka till om bolagspitchar i tv, och nu gör han det i Businesspodden. Tre bolagspitchar, lyssnarfrågor LIVE och väldigt mycket mer! Detta är ett avsnitt du verkligen vill höra!


Du röstar på ditt favoritbolag som...