Preview Mode Links will not work in preview mode

Businesspodden

Oct 30, 2017

Högaktuelle musikentreprenören Eric Saade gästar! Du får höra en sida av Eric som du aldrig hört förut samtidigt som det bjuds på grymma tips, och självklart lyssnar vi på tre bolagspitchar. De bolag som kämpar om din röst är:

1. Sol-IQ
2. Lush Laces
3. 31 of July

Gå in och rösta på din favorit...


Oct 23, 2017

Hon är en av grundarna till trehundra miljonersbolaget Footway och driver numera venture capital-bolaget Backing Minds som hittar bolag i områden där inga andra tittar! Vi får otroligt mycket värdefulla råd och självklart lyssnar vi på tre bolagspitchar. De bolag som kämpar om din röst är:

1. Gedea Biotech
2....


Oct 16, 2017

En av Sveriges absolut mest inflytelserika entreprenörer, youtubern Therese Lindgren, gästar! Närmare en miljon svenskar följer henne, hon har sålt över 175 000 ex av hennes första bok på mindre än ett år och hon är en stor förebild för extremt många! Vi får tre grymma entreprenörstips, hör hur man...


Oct 9, 2017

Monica är delägare och VD på White Arkitekter, Skandinaviens största arkitektbyrå. Hon har varit med och skapat några av Sveriges senaste landmärken! Det bjuds på grymma tips, bra diskussion och självklart tre bolagspitchar. De 3 företagen som kämpar om din röst för att bli Veckans Business är:

1. Graphic...


Oct 2, 2017

Bert Karlsson har startat över 60 företag och är en av Sveriges absolut största entreprenörsprofiler. Nästan hela svenska folket har en åsikt om honom, och Bert är inte direkt känd för att hålla tillbaka sina! Det bjuds tips, tankar, tre bolagspitchar och mycket mer. De bolag som kämpar om din röst för att...