Preview Mode Links will not work in preview mode

Businesspodden

Oct 26, 2015

Vi gästas av den mytomspunna och legendariska hedgefondförvaltaren Mikael Syding. Efter 15 år i den innersta kretsen av hedgefondvärlden har han nu dragit sig tillbaka.
Affärsidéerna som den här veckan får chansen är Marknadsfördittföretag, Work place och Lunchie UF.

Syding berättar om sin resa från att...


Oct 19, 2015

Vi gästas av säljexperten Michel Laporte Godorn. Affärsidéerna som den här veckan får chansen är Dropup, Digitalt kreditkortskvitto och Tavelvägg.se. De tre affärsidéerna skapar olika meningsskiljaktigheter som leder till riktigt stora diskussioner!

Michel berättar om sin resa från att börja sälja som 10...


Oct 12, 2015

Vi gästas av underhållningsentreprenören Robert Pihl. Affärsidéerna som den här veckan får chansen är Pynthesizer, DjDirect och Färdiggjorda cocktails.

Robert berättar om sin resa från att vara Art Director och hobbymusiker i Gnesta till att vara med och skapa nordens största afterwork-koncept Out of...


Oct 5, 2015

Vi gästas av Mikael Zackrisson från Startuppodden. Affärsidéerna som den här veckan får chansen är Julklappspåsen, Hitta hemmakockar och FindIt.

Mikael berättar om sitt långa arbete inom mediavärlden med alltifrån att vara chefredaktör till att börja jobba tidigt med podcast och start-ups. Micke var...