Preview Mode Links will not work in preview mode

Businesspodden

Aug 31, 2015

Vi gästas av Alexander Pärleros. Affärsidéerna som den här gången får chansen är MyPhotoCloud, Nightout och MindClub.

Pärleros berättar om sin resa med alltifrån rekord i att äta hamburgare till att skapa Mobilio och Framgångspodden. Micke berättar också om vem det var som var den fantastiska...


Aug 24, 2015

Wildr, Moving wardrobe och Kiosk App är de tre affärsidéer som den här gången har chansen i podden. Micke ger ett nytt boktips om boken han läser nu. Vi pratar om magasinet som valt ut oss som en av deras topp-5-podcasts och även vad som händer den 4e september.


Aug 17, 2015

Vår affärsängel Anette Nordvall är tillbaks och gäst-Bizzar. Josef passar i samband med det på att skicka in sin affärsidé Workout Parties och låta Anette och Micke Bizza eller Dizza den. Förutom Workout Parties är det också affärsidéerna Protein i brevlådan och Klipp som får chansen i podden.

Anette...


Aug 10, 2015

Konceptet, Studentkollen och Protein Fikat är de affärsidéer som den här gången har chansen i podden.
Vi berättar om vad som varit det bästa med Turkiet och om vad en restaurang och klädaffär gjorde för att lyckas få oss som stamkunder.


Aug 3, 2015

Sysse, EasyTouch och TEDxYouth Stockholm är de affärsidéer som den här gången får chansen i podden.
Micke berättar hur han i veckan på ett roligt sätt lyckades få tag på en av sina gurus. Josef ger ännu en rekommendation om en av hans favoritböcker för framgång.